NETTITERAPIAA.FI

Sivusto Nettiterapiaa.fi on terveydenhoitopalvelu, joka tarjoaa yhteyden psykoterapeuttiin, yksilöterapeuttiin tai lääkäriin. Palveluntuottajana on psykoterapeutti (YET, Valviran tunnus 10001584233) Seija Nyyssönen. Kasvotusten tapahtuvaa asiakastyötä hän tekee Suomen Terveystalolla. Psykoterapeutti on yliopistossa hankittu ja Valviran eli Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston hyväksymä ammattinimike.

Palvelussa käytetyt menetelmät pohjautuvat yleisesti virallisessa terveydenhuollossa käytettyihin terapiamenetelmiin sekä käytännön tuomaan kokemukseen hyvästä hoidosta.

Yrityksellä on sosiaali- ja terveysalan aluehallintoviraston lupa tuottaa yksityistä terveydenhuollon palvelua ja toimia terveydenhuollon itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Palvelu on tarkoitettu nuorista aikuisista ikäihmisiin.

Nettiterapiapalvelua on mahdollista saada myös englannin- ja venäjän kielellä. Kerro tästä toiveesta samalla, kun varaat ajan.

Lääkärin puhelinkonsultaatio tarjoaa henkilökohtaista tietoa ja opastusta asiakkaan esille tuomaan ongelmaan ja siihen liittyvään hoitoon. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Katso Käyttöehdot.