YHTEYDENOTTO SÄHKÖPOSTILLA

  • Ilmoittaudu nettiterapiaan alla olevalla lomakkeella.
  • Yhteydenoton jälkeen saat viestin, jossa on maksuyhteystiedot. Maksun voit suorittaa myös etukäteen käyttäen alla olevia tilitietoja. Se nopeuttaa palvelun aloittamista. Kerro tällöin etukäteismaksusta lomakkeessa tai sähköpostilla.
  • Terapeutti ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla sen jälkeen, kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön.
  • Yksi istunto sisältää 2-3 viestiä molemmilta osapuolilta. Aika arvioidaan vastaamaan yhtä kasvotusten tapahtuvaa 45 min. istuntoa. Kulunut aika arvioidaan aina asiakkaan edun mukaisesti.

Nettiterapiassa ei ole välttämätöntä antaa oikeita henkilötietoja, vaan voit osallistua palveluun myös keksityllä nimellä. Palveluntarjoajan sähköpostiosoite on lainmukainen SSL/TLS -suojattu sähköpostiosoite, joka mahdollistaa myös arkaluonteisten tietojen käsittelyn.

Mikäli sinulla ei ole sähköpostia tai haluat luoda tätä varten uuden osoitteen, voit luoda ilmaisen sähköpostilaatikon esim. luukku.com tai Gmail sivuilla.

Sähköposti-istunnoissa ei tarvitse välittää kielisäännöistä, voit kirjoittaa omalla tyylilläsi ja sen verran, kuin itse haluat.

(Myös konsultaatio yksittäisellä viestillä on mahdollinen, mikäli et halua osallistua kokonaiselle istunnolla. Tällöin hinta on 38 € / viesti.)

Aloita rohkeasti tästä!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen nettiterapia@nettiterapiaa.fi , niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, viimeistään kolmen päivän sisällä.

Nettiterapian hinta on 68 € / istunto. Maksun voit suorittaa sähköpostilla tapahtuvan yhteydenoton jälkeen tai halutessasi heti.

Maksutiedot:

Tilinumero: FI98 5500 3920 1234 27

Saaja: Nettera

Viesti: Nimesi (jota haluat käyttää yhteydenotossa)

Pankki: OP

BIC: OKOYFIHH

Nimeni (oma tai tätä varten laadittu)

Sähköpostiosoitteeni (yhteydenottoa varten)

Aihe

Lisäksi haluan kertoa että,....( voit kirjoittaa tähän lyhyesti esimerkiksi mielesi päällä olevista asioista, tai halutessasi jättää tyhjäksi).