KÄYTTÖEHDOT

Sivusto Nettiterapiaa.fi on terveydenhoitopalvelu, joka tarjoaa yhteyden psykoterapeuttiin, yksilöterapeuttiin tai lääkäriin.

Nettiterapiaa.fi palvelu sisältää neuvontaa ja ohjausta asiakkaan tuomaan ongelmaan. Palvelu on tarkoitettu nuorista aikuisista ikäihmisiin. Mikäli henkilöllä on akuutti kriisi, hän on psykoottinen tai hänellä on itsetuhoajatuksia, suosittelemme hänen ottavan yhteyttä paikkakuntansa terveydenhuoltoon tai yleiseen hätänumeroon 112.

Yhteydenpitoon käytetään puhelinyhteyttä, Skypeä ja sähköpostiviestintää asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Maksu suoritetaan ennen palvelutapahtumaa asiakkaalle sähköpostilla annettuun pankin tilinumeroon. Vastaanottopalkkiot on esitetty hinnastossa ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Maksamattomia tilauksia ei toteuteta. Vastausaika on sähköposti-istunnoissa normaalisti 1-3 arkipäivää laskettuna siitä, kun tilaus on kirjautunut maksetuksi pankkiin. Viikonloppuisin tai lomien aikana vastaaminen voi kestää pidempään.

Varatun soittoajan voi muuttaa tai perua 24 tuntia ennen palvelutapahtuman alkua. Maksua ei tilitetä takaisin, vaan asiakkaan kanssa sovitaan uudesta soittoajasta. Jos asiakas ei ole paikalla kun puhelinistunto alkaa, se katsotaan menetetyksi. Asiakkaalle lähetetään tästä sähköpostia.

Palvelutarjoaja ei vastaa asiakkaan ja puhelinoperaattoreiden, teleoperaattoreiden tai sähköpostipalveluiden välisistä ongelmista ja kuluista.

Palveluntarjoaja pitää erittäin suurta huolta asiakkaan yksityisyydensuojasta ja asiakkaan henkilö- ja potilastietojen turvaamisesta. Palvelu ei edellytä virallisten henkilötietojen antamista. Asiakkaasta kerätty tietoa säilytetään ja käsitellään huolellisesti kulloinkin sovellettavan lainsäädännön ja muiden säädösten mukaisesti. Tietoja ei luovuteta kenellekään kolmannelle taholle, ei yksityiselle eikä viranomaiselle.

Palveluun sovelletaan Suomen lakia. Asiakas voi tehdä valituksen tai kantelun saamastaan palvelusta ja kohtelusta palvelun tarjoajan sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tai hän voi osoittaa valituksen asianmukaiselle viranomaiselle.

Palveluntarjoaja varaa itselleen mahdollisuuden muuttaa käyttöehtoja ja/tai lopettaa palvelun tai sen osia ilman ennakkoilmoitusta. Tällöin aiemmat käyttöehdot sitovat asiakasta ja palveluntarjoajaa siinä määrin kuin niitä ei ole muutettu.