HINNASTO

Internetin kautta tapahtuva terapia on asiakkaalle edullisempaa kuin käynnit vastaanotolla. Aikaa ja rahaa säästyy edestakaiselta matkustamiselta vastaanotolle. Hoito voi alkaa mahdollisimman ajoissa ilman hankittua lähetettä tai jonotusta, jolloin ongelmat eivät pitkity ja hoidon kesto on lyhyempi. Terapia on hyödyllinen sijoitus; elämänlaatu kohenee, hyvinvointi lisääntyy ja työkyky paranee. Terapiasta hyötyy asiakas itse, mutta myös hänen läheisensä. Nettiterapian teho on todistettu useilla tutkimuksilla (linkit tutkimuksiin löytyvät tämän sivun lopusta.) Hinta muodostuu palvelun ylläpidosta sekä asiantuntijoiden työstä ja koulutuksesta.


Yhteys sähköpostitse

Yksi istunto pitää sisällään useampia viestejä. Sähköpostien määrä arvioidaan niin, että vastaavan määrän asioita olisi mahdollisuus käydä läpi kasvotusten tapahtuvan istunnon aikana.  Arviointi tapahtuu aina asiakkaan edun mukaisesti.

Hinta 68 €. Viestien määrä vastaa yhtä normaalia istuntoa.

(Myös konsultaatio yksittäisellä viestillä on mahdollinen, mikäli et halua osallistua kokonaiselle istunnolla. Tällöin hinta on 38 € / viesti.)

Lue lisää ja ota yhteyttä täältä.


Yhteys puhelimitse

Terapeutin puhelinistuntoon kuluu aikaa n. 45-60 minuuttia. Operaattorimaksua ei tule, koska terapeutti soittaa Sinulle. Halutessasi voit käyttää myös ilmaisohjelma Skypeä. Tällöin voit valita, haluatko myös videoyhteyden vai ilman.

Hinta 68 € / puhelinistunto.

Lue lisää ja ota yhteyttä täältä.


Skype, nettipuhelu

Terapeutin kanssa voi keskustella myös skype-videopuhelulla. Käytämme ilmaisohjelma Skypeä.

Hinta 68 € / istunto.

Lue lisää ja ota yhteyttä täältä.


Lääkärin puhelinkonsultaatio

Hinta pitää sisällään sinun ja lääkärin välisen puhelun sovittuna aikana. Puhelun kesto n. 20-30 min. Soveltuu esim. lääkitykseen, oireisiin tai saatuun diagnoosiin liittyviin kysymyksiin.

Hinta 78 € / puhelinistunto.

Lue lisää ja ota yhteyttä täältä.